Krabbesuppe fra Kami Skotholmen.
Pris: 89,-
5dl (2 Hovedretter eller 4 forretter)
Holdbarhet på kjøl 0-4 grader ca. 3 uker fra produksjonsdato
Kan fryses, 1 år holdbarhet
Etter brutt forsegling er det anbefalt å anvende produktet innen 3 dager.
Sånn gjør du:
Kok opp suppen på middels varme og tilsett ønsket garnityr.
Om du ønsker mer smak, kan du variere med sukker, salt, eplecider eddik og Hindu Curry Orientalsk Hot.
Garnityr:
Mild suppe –
- Rotgrønsaker og hvit fisk
- Søt-ertepurè, reker og blåskjell
Spicy suppe –
- Rotgrønsker og hvit fisk
- Rotgrønsaker og klippfisk
- Søt-ertepurè og krabbe bolinjos
- Rotgrønsaker eller søt-ertepurè og pannesteikt hvit fisk
Anbefaler å toppe alle supper med alpha spirer, chilli-olje og ramsløk-olje
OPPSKRIFTER
Søt-ertepurè
Frosne petit pois erter (fryste grønne erter): 1 pakke
Meierismør: 3 ss
Smak til med salt
Ha frosne erter i kokende vann. La ertene koke i 8 min.
Sil av vannet, tilsett smør, og kjør med stavmikser. Bruk vann (eventuelt melk) til å tilpasse konsistensen til ønsket.
Smak til med salt.
Krabbe Bolinjos
(6 boller)
1 fyldt krabbeskjell
200g klippfisk
1 knivsodd Sort pepper
1 fed hvitløk
1 egg
Panering:
1 egg
Hvetemel
Brødkrom
Kutt klippfisken i terninger, og kutt hvitløken i skiver. Kjør klippfisken sammen med pepper, hvitløk og egg i en foodprosessor.
Vend deretter inn krabbekjøttet med en sleiv.
Rull sammen til boller, vend i hvetemel, deretter i egg, så til slutt i brødkrom.
Sett bollene i ovnen på 180 grader, varmluft, i 10 min.
