På ein eigen holme gir vi ei eigenarta oppleving.
På Skotholmen er det jovialt og elegant,
uformelt og profesjonelt.
Velkomne til eit hav av smakar!
Fersk mat frå havet, presentert og servert i ei sjøbu frå midten av 1800-talet. Her smeltar ny kokkekunst og moderne design saman med historiske omgivnader frå ei tid der Skotholmen var handelstad og fiskevær.
Vår restaurant byr på dagens fangst, og slik vert menyen til på vegen.
SKOTHOLMEN 2025
Vi er inne i ein fase der vi saman med Thon Hotel Fosnavåg utvikler
ein ny driftsmodell på Skotholmen.
NB! VI VIL SOM TIDLEGARE HA NORMAL DRIFT MED TANKE PÅ
FEIRINGAR, MØTER OG LUKKA LAG
Send ein førespurnad til booking@skotholmen.no
Kjerneaktiviteten er framleis
matopplevingar på ein holme yst i havgapet.
Vi vil sommaren 2025 ha eit begrensa tilbod
vedr opne restaurantdagar.
Opningstider open restaurant sommaren 2025:
Fredag 13. og Laurdag 14. juni
Fredag 11. og Laurdag 12. juli
Fredag 25. og Laurdag 26. juli
Laurdag 9. august
Båtavgang med Skreddaren fra hotellbrygga i Fosnavåg sentrum.
Pris: kr 210,- tur/retur
Båtavgangar:
Tur kl 19.30 – retur kl 24.00
Alle forespørslar vedr. bordbestilling sendes til:
booking@skotholmen.no
AKTIVITETAR
Vinsmaking
Kami Skotholmen arrangerer innimellom vinsmaking. Dette vil vi annonsere på nettsida og på Facebook fortløpande.
