På ein eigen holme gir vi ei eigenarta oppleving.
På Skotholmen er det jovialt og elegant,
uformelt og profesjonelt.
Velkomne til eit hav av smakar!
Fersk mat frå havet, presentert og servert i ei sjøbu frå midten av 1800-talet. Her smeltar ny kokkekunst og moderne design saman med historiske omgivnader frå ei tid der Skotholmen var handelstad og fiskevær.
Vår restaurant byr på dagens fangst, og slik vert menyen til på vegen.
VELKOMEN TILBAKE I 2025
KAMI Skotholmen med Magnus Bergseth har vore vertskap på Skotholmen sidan opninga i 2016
og stått for fantastiske matopplevingar for mange.
No er eigarane av Skotholmen inne i ein fase der vi tenker ny driftsmodell på Skotholmen
saman med gode samarbeidspartnarar.
Intensjonen er at kjerneaktiviteten i framtida også skal vere
matopplevingar på ein holme yst i havgapet.
Vi kjem tilbake med ny informasjon om sesongen 2025
NB! Dersom det er spørsmål om å leige holmen til større lag,
så kan du sende ein førespurnad til booking@skotholmen.no
Helsing
Styret i Skotholmen AS
Restauranten er open 5 dagar i uka heile sommaren, (juni-september),:
tirsdag – laurdag, kl 19.30 – 24.00
Båtavgang med Skreddaren fra hotellbrygga i Fosnavåg sentrum.
Pris: kr 200,- tur/retur
Båtavgangar:
Tur kl 19.30 – retur kl 24.00
Alle forespørslar vedr. bordbestilling sendes til:
booking@skotholmen.no
VEDRØRANDE ANDRE FORESPURNADER SOM FEIRINGAR, MØTER OG LUKKA LAG, – KONTAKT OSS PÅ:
booking@skotholmen.no
AKTIVITETAR
Vinsmaking
Kami Skotholmen arrangerer innimellom vinsmaking. Dette vil vi annonsere på nettsida og på Facebook fortløpande.