Restaurant Kami Skotholmen

Chef Magnus Bergseth

Glad gjeng - glad mat!

På ein eigen holme gir vi ei eigenarta oppleving.
På Skotholmen er det jovialt og elegant,
uformelt og profesjonelt.
Velkomne til eit hav av smakar!

 

Fersk mat frå havet, presentert og servert i ei sjøbu frå midten av 1800-talet. Her smeltar ny kokkekunst og moderne design saman med historiske omgivnader frå ei tid der Skotholmen var handelstad og fiskevær.

 

Vår restaurant byr på dagens fangst, og slik vert menyen til på vegen. Priser for sommersesongen 2024.

3-retter: kr 765,-
4-retter: kr 855,-
5-retter: kr 925,-

 

OPNINGSTIDER SOMMAR 2024

 

SOMMERÅPENT 18.06 – 21.09 19.30 – 24.00 ÅPEN RESTAURANT TIRSDAG – LØRDAG
(STENGT SØNDAGER OG MANDAGER)

 

 

Restauranten er open 5 dagar i uka heile sommaren, (juni-september),:

tirsdag – laurdag, kl 19.30 – 24.00

Båtavgang med Skreddaren fra hotellbrygga i Fosnavåg sentrum.
Pris: kr 200,- tur/retur

Båtavgangar:
Tur kl 19.30 – retur kl 24.00

 

Alle forespørslar vedr. bordbestilling sendes til:
booking@skotholmen.no

VEDRØRANDE ANDRE FORESPURNADER SOM FEIRINGAR, MØTER OG LUKKA LAG, – KONTAKT OSS PÅ:

booking@skotholmen.no 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKTIVITETAR

Vinsmaking

Kami Skotholmen arrangerer innimellom vinsmaking. Dette vil vi annonsere på nettsida og på Facebook fortløpande.

Matkurs og Stuertkurs

Kami Skotholmen arrangerer på forespørsel matkurs til både private og bedrifter. I tillegg har vi med jevne mellomrom kurs for stuertar. Dette vert annonsert på nettsida vår eller på Facebook når det er aktuelt.