Restaurant Skotholmen

Glad gjeng - glad mat!

På ein eigen holme gir vi ei eigenarta oppleving.
På Skotholmen er det jovialt og elegant,
uformelt og profesjonelt.
Velkomne til eit hav av smakar!

 

Fersk mat frå havet, presentert og servert i ei sjøbu frå midten av 1800-talet. Her smeltar ny kokkekunst og moderne design saman med historiske omgivnader frå ei tid der Skotholmen var handelstad og fiskevær.

 

Vår restaurant byr på dagens fangst, og slik vert menyen til på vegen.

 

SKOTHOLMEN 2025

Vi er inne i ein fase der vi saman med Thon Hotel Fosnavåg utvikler

ein ny driftsmodell på Skotholmen.

NB! VI VIL SOM TIDLEGARE HA NORMAL DRIFT MED TANKE PÅ

FEIRINGAR, MØTER OG LUKKA LAG

Send ein førespurnad til booking@skotholmen.no

Kjerneaktiviteten er framleis

matopplevingar på ein holme yst i havgapet.

Vi vil sommaren 2025 ha eit begrensa tilbod

vedr opne restaurantdagar.

Opningstider open restaurant sommaren 2025:

Fredag 13. og Laurdag 14. juni

Fredag 11. og Laurdag 12. juli

Fredag 25. og Laurdag 26. juli

Laurdag 9. august

Båtavgang med Skreddaren fra hotellbrygga i Fosnavåg sentrum.
Pris: kr 210,- tur/retur

Båtavgangar:
Tur kl 19.30 – retur kl 24.00

Alle forespørslar vedr. bordbestilling sendes til:
booking@skotholmen.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKTIVITETAR

Vinsmaking

Kami Skotholmen arrangerer innimellom vinsmaking. Dette vil vi annonsere på nettsida og på Facebook fortløpande.

Matkurs og Stuertkurs

Kami Skotholmen arrangerer på forespørsel matkurs til både private og bedrifter. I tillegg har vi med jevne mellomrom kurs for stuertar. Dette vert annonsert på nettsida vår eller på Facebook når det er aktuelt.